x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 66, în Hunedoara. Trei persoane au fost rănite după o coliziune între un autoturism și două motociclete

Accident grav pe DN 66, în Hunedoara. Trei persoane au fost rănite după o coliziune între un autoturism și două motociclete

06 Noi 2022   •   19:21
Accident grav pe DN 66, în Hunedoara. Trei persoane au fost rănite după o coliziune între un autoturism și două motociclete
Sursa foto: ISU Hunedoara

Traficul este blocat duminică după-amiaza pe DN 66, în județul Hunedoara din cauza unui accident în care sunt implicate două motociclete și o mașină.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 66 Hațeg - Petroșani, la kilometrul 178+800 m, în județul Hunedoara.

În urma accidentului în care au fost implicate două motociclete și o mașină, trei persoane au fost rănite, fiind investigate medical la fața locului.

„Duminică, după-amiază, la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier între un autoturism și două motociclete, produs la ieșirea din orașul Hațeg.

De urgență, la locul evenimentului au intervenit pompierii Bretea, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, iar în sprijinul acestora au fost alocate două ambulanțe ale SAJ Hunedoara.

O victimă din autoturism a fost asistată medical la fața locului și apoi transportată la spital de către echipajul SMURD.

Celelalte două victime, respectiv motocicliștii implicați în accident, au fost preluate de către echipajele SAJ, evaluate medical și mai apoi au fost transportate la spital.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice în astfel de situații pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu,” potrivit ISU Hunedoara.

În eveniment au fost implicate între 2 motociclete și un autoturism.

În urma impactului au rezultat trei victime, investigate medical.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

 

×
Subiecte în articol: accident ISU Hunedoara