x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Dolj. Un TIR încărcat cu vin a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat

Accident în Dolj. Un TIR încărcat cu vin a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat

de Vali Deaconescu    |    21 Apr 2023   •   17:21
Accident în Dolj. Un TIR încărcat cu vin a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat
Sursa foto: IPJ DOlj

Un TIR înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat pe DN 55 Bechet-Craiova, la ieşirea din localitatea Bratovoeşti.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 55 Bechet-Craiova, în zona localității Bratovoești, județul Dolj, un autotren încărcat cu vin s-a răsturnat în afara carosabilului.

Unul dintre șoferi a fost rănit ușor, conform primelor informații.

Din primele cercetări la faţa locului, oamenii legii au constatat că şoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

„Polițiștii au stabilit că un bărbat, de 40 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe DN 55, la ieşire din localitatea Bratovoeşti, din cauze ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde s-a răsturnat. Acesta a intra în coliziune cu o autoutilitară ce circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Craiova a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Pentru a permite intervenția echipajelor ISU, traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

Valorile de trafic nu sunt ridicate.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: accident DN 55 Bechet-Craiova