x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un accident rutier s-a produs în fața a doi jandarmi gălățeni

Un accident rutier s-a produs în fața a doi jandarmi gălățeni

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   16:06
Un accident rutier s-a produs în fața a doi jandarmi gălățeni

Doi jandarmi au fost martori ai unui accident produs pe o șosea din județul Galați. Ei au ajutat o femeie să iasă din mașină și au luat primele măsuri de siguranță în zona accidentului.

Accidentul a avut loc în localitatea gălățeană Băneasa. Cei doi jandarmi se aflau în mașină și se întorceau dintr-o misiune. Ei au văzut o altă mașină, condusă de o femeie, care iese de pe șosea și lovește un mal de pământ. Jandarmii au luat primele măsuri la fața locului.

„Jandarmii au oprit imediat mașina și au mers să verifice dacă sunt victime. La volanul mașinii se afla o femeie. Era speriată și nu putea să dea detalii despre cele întâmplate. Colegii noștri au scos din mașină femeia pentru a-i acorda primul ajutor. Din fericire, nu suferise răni grave, doar o ușoară lovitură la mână. Pentru a elimina riscul unui incendiu la autoturism, jandarmii au scos bornele bateriei. Pentru că în apropiere era o curbă periculoasă, dar și din cauza carosabilului umed și a urmelor de ulei lăsate de mașina avariată, colegii noștri au luat decizia de a bloca cu autospeciala de serviciu sensurile de mers, până la sosirea echipajului de poliție”, a relatat Jandarmeria.

Florin Chiriță și Mihail Cristea au gradul de maior. Ambii sunt absolvenți ai Academiei de Poliție și, în prezent, lucrează la Jandarmeria Galați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident jandarmi