x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în lanț pe centura Caransebeșului: Șofer britanic reținut după ce a fugit de la locul faptei

Accident în lanț pe centura Caransebeșului: Șofer britanic reținut după ce a fugit de la locul faptei

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2024   •   19:46
Accident în lanț pe centura Caransebeșului: Șofer britanic reținut după ce a fugit de la locul faptei
Sursa foto: DRDP Timișoara

Un accident a avut loc duminică pe centura ocolitoare a orașului Caransebeș, soldat cu rănirea unui șofer și reținerea celui vinovat de producerea incidentului.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, un cetățean englez în vârstă de 35 de ani, bănuit că, duminică dimineață, conducea un autoturism pe DN 6, pe Centura Ocolitoare a municipiului Caransebeș, din direcția Orșova către Lugoj, la km 454 ar fi intrat în coliziune pe sensul opus, cu un autoturism înmatriculat în Italia, condus de un cetățean italian. Apoi, a acroșat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția opusă, de un cetățean bulgar.

După producerea accidentului, bărbatul de 35 de anii a abandonat la fața locului autoturismul înmatriculat în Anglia, plecând pe un câmp din apropiere, unde a fost identificat ulterior de polițiști.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului bulgar, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul britanic a fost reținut.

(sursa: Mediafax)

×