x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șapte persoane, șase copii și o femeie, transportate la spital în urma accidentului din Olt

Șapte persoane, șase copii și o femeie, transportate la spital în urma accidentului din Olt

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   15:08
Șapte persoane, șase copii și o femeie, transportate la spital în urma accidentului din Olt

UPDATE: Șapte persoane, printre care șase copii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, dar și o femeie de 59 de ani, au fost transportate la spital, în urma accidentului în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, produs luni în județul Olt.

Potrivit ISU Olt, în total, în accident au fost implicate 21 de persoane, 20 din microbuz și una din autoturism.

Toate persoanele au fost monitorizate la locul evenimentului.

Șase persoane aflate în microbuz, cu vârste curpinse între 15 și 17 ani, și femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal.

Toate victimele erau conștiente și cooperante și nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol, transmite ISU Olt.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Accidentul a avut loc pe DN 54, în localitatea Deveselu.

 

Știre inițială: Un microbuz în care se aflau 18 copii și doi adulți a fost implicat luni într-un accident în localitatea Deveselu. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit ISU Olt, în accident au fost implicate un microbuz, cu doi adulți și 18 minori, și un autoturism, în care se afla o femeie, în localitatea Deveselu.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma impactului au rezultat 6 victime, 4 minori din microbuz și un adult, precum și conducătorul autoturismului. Din primele verificări, acestea au suferit leziuni ușoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale.

Circulația pe DN 54, în localitatea Deveselu, este oprită pe ambele sensuri de mers.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident microbuz accident