x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Buzău. Ciocnire între două autoturisme și un microbuz. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Accident grav în Buzău. Ciocnire între două autoturisme și un microbuz. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

de Vali Deaconescu    |    19 Ian 2024   •   12:09
Accident grav în Buzău. Ciocnire între două autoturisme și un microbuz. Planul Roșu de Intervenție a fost activat
Sursa foto: DRDP Buzău

Vineri la prânz, la ieșirea din municipiul Buzău, în zona intersecției DN2E85 cu DN1B, a avut loc un accident deosebit de grav, implicând mai multe vehicule. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată o scenă șocantă, cu resturi de mașini împrăștiate pe zeci de metri.

UPDATE Persoanele rănite în urma accidentului, cu vârste între 11 și 28 de ani, sunt evaluate de medici la Spitalul Județean Buzău. Din primele informații, niciuna nu este rănită grav, astfel încât să fie nevoie de transferul la o altă unitate medicală.

Sportivii aflați în microbuz sunt legitimați la un club de judo din Focșani. Potrivit unor surse, în momentul în care s-a produs accidentul, sportivii se îndreptau spre Târgu Mureș, acolo unde aveau programată o competiție.

Stire initiala Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, coliziunea a avut loc pe DN2 Buzău-București și a implicat două autoturisme și un microbuz. În urma impactului, șase persoane au suferit leziuni și primesc în prezent îngrijiri medicale. Situația a determinat activarea Planului Roșu de Intervenție.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că traficul rutier este complet blocat pe ambele sensuri ale drumului. Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc în 45-60 de minute.

Autoritățile fac apel la șoferi să evite zona și să fie conștienți de restricțiile temporare impuse de accident. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×