x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident în județul Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite

UPDATE Accident în județul Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    30 Iul 2023   •   08:15
UPDATE Accident în județul Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite
Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică dimineața, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Mijlocienii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. Accidentul a fost provocat de un șofer care nu a oprit după impact

UPDATE:

Accidentul de duminică dimineața din Mijlocenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, în care cinci persoane au fost rănite, ar fi fost provocat de un șofer care nu a oprit după impact și a abandonat mașina, potrivit Poliției.

Poliția Bistrița-Năsăud a transmis duminică, faptul că accidentul de pe Drumul Național 17, din Mijlocenii Bârgăului, a fost provocat de un șofer care nu a oprit după impact.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, un autoturism condus de un bărbat, de 37 ani, cetatean străin, pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, ar fi fost acroșat de un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod. Celălalt conducător auto implicat și-ar fi continuat deplasarea încă aproximativ 200 de metri, după care ar fi abandonat autoturismul”, transmite Poliția Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, dintre care trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, respectiv o femeie de 30 de ani și doi copii de 13 și 2 ani, au fost transportați la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud fac investigații pentru identificarea celuilalt șofer implicat, dar și a împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit în localitatea Mijlocenii Bârgăului la un accident rutier cu 5 victime, dintre care rămasă blocată în autoturism.

O singură mașină a fost implicată în accident, aceasta ajungând în șanțul de pe marginea drumului.

Victima blocată a fost extrasă și predată echipajelor medicale. În autoturism se aflau trei adulți și doi copii.

Toate persoanele aflate în autoturism au fost asistate de echipajele medicale.

Trei victime, respectiv doi copii și un adult, au fost transportate la spital, conștiente și cooperante.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului rutier.

cluj

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×