x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident de muncă într-o carieră minieră din Gorj: bărbat cu mâna prinsă într-un buldoexcavator

Accident de muncă într-o carieră minieră din Gorj: bărbat cu mâna prinsă într-un buldoexcavator

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   14:00
Accident de muncă într-o carieră minieră din Gorj: bărbat cu mâna prinsă într-un buldoexcavator
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit, vineri, în urma unui accident de muncă petrecut într-o carieră minieră din comuna Mătăsari, județul Gorj.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că într-o carieră minieră, din comuna Mătăsari, a avut loc un accident de muncă.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Cătunele, în timpul unor lucrări de mentenanță, efectuate la motorul unui buldoexcavator, care se afla în funcțiune, i-ar fi fost prins brațul drept la nivelul palmei.

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, de unde a fost redirecționat la Spitalul Craiova.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident mină