x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident DEVASTATOR la Codlea! O femeie a murit, alte două persoane, între care un copil, rănite

Accident DEVASTATOR la Codlea! O femeie a murit, alte două persoane, între care un copil, rănite

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2023   •   21:51
Accident DEVASTATOR la Codlea! O femeie a murit, alte două persoane, între care un copil, rănite

O femeie a murit, iar alte două persoane, între care un copil, au fost rănite, marți seara, după ce două mașini s-au ciocnit, apoi una dintre ele a lovit un stâlp de iluminat la ieșirea din Coldea spre Ghimbav, în județul Brașov.

Potrivit Poliției Brașov, accidentul a avut loc pe strada Bârsei din localitatea Codlea, respectiv la ieșirea din oraș spre Ghimbav, între două mașini.

„În dinamica accidentului, unul dintre autoturisme s-a oprit într-un stâlp de iluminat public. Din nefericire, o persoană a decedat și alte două primesc îngrijiri medicale”, transmite Poliția Brașov.

Echipajele de salvare au găsit femeia încarcerată cu leziuni incompatibile cu viața și au declarat decesul. Celelalte două victime, dintre care un copil, au fost transportate la spital de către echipajele medicale, ambele fiind conștiente.

Traficul rutier este blocat la ora transmiterii știrii, urmând să fie reluat după finalizarea cercetării la fața locului și îndepărtarea vehiculelor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident mort ranit brasov