x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Accident mortal în Băile Herculane, județul Caraș-Severin

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2022   •   08:17
Accident mortal în Băile Herculane, județul Caraș-Severin
Sursa foto: Hepta

O tânără în vârstă de 20 de ani și un băiat de 16 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident frontal, între două mașini, pe DN 67D, în Băile Herculane, din județul Caraș-Severin.

Polițiștii din Băile Herculane au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 67D, în stațiune, s-a produs un accident rutier între două mașini, două persoane fiind încarcerate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, iar într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj.

În urma accidentului, tânăra în vârstă de 20 de ani și pasager în vârstă de 16 ani, aflat pe locul din dreapta, față, au murit.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident băile herculane