x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal lângă Hunedoara. Șoferul grav rănit a încercat să dea vina pe pasagerul decedat

Accident mortal lângă Hunedoara. Șoferul grav rănit a încercat să dea vina pe pasagerul decedat

31 Mar 2021   •   22:24
Accident mortal lângă Hunedoara. Șoferul grav rănit a încercat să dea vina pe pasagerul decedat

O persoană a murit și alta este în stare gravă în urma unui accident produs la ieșirea din Hunedoara. Șoferul a supraviețuit și le-a spus polițiștilor că pasagerul s-a aflat la volan. După ce au folosit aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul băuse alcool.

Accidentul s-a produs miercuri seara pe DJ 687. Mașina în care se aflau doi tineri s-a răsturnat în afara șoselei și s-a izbit de un copac

Echipajele de salvatori au găsit au găsit ambele victime încarcerate în resturile mașinii. Doar unul dintre tineri a fost salvat.

„Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele de stabilizare a victimelor. Din păcate, unul dintre bărbaţi nu a răspuns la masajul cardiac aplicat aproximativ 45 de minute, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Conducătorul autoturismului a fost stabilizat de echipele medicale şi transportat cu ambulanţa la U.P.U. Deva”, au transmis reprezentanții ISU.

Polițiștii au început o anchetă și au constatat că șoferul a încercat să-i mintă susținând că nu el s-a aflat la volan.
„Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând că cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,51 mg/l în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au anunțat polițiștii.

Dosarul penal este pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident