x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Berceni, jud. Ilfov. Carambol între două autoturisme și o mașină de poliție. Doi polițiști au fost răniți

Accident grav în Berceni, jud. Ilfov. Carambol între două autoturisme și o mașină de poliție. Doi polițiști au fost răniți

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2023   •   11:35
Accident grav în Berceni, jud. Ilfov. Carambol între două autoturisme și o mașină de poliție. Doi polițiști au fost răniți
Sursa foto: Infotraficromania.ro

O autospecială de Poliție a fost implicată într-un accident, joi, în timp ce circula în interes de serviciu în localitatea Berceni, județul Ilfov. Cei doi polițiști au fost răniți, fiind transportați la spital.

Potrivit Poliție Ilfov, accidentul a avut loc joi, în jurul orelor 08:00. Un echipaj de poliție, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și care se deplasa în regim prioritar pe Bulevardul 1 Mai, din Berceni, la o intervenție prin apel la 112, a fost acroșat de un alt autoturism, care circula pe strada Codrului din aceeași localitate.

Din impact, primul autoturism a intrat în coliziune si cu un alt autoturism care circula din sensul opus autospecialei de poliție.

În urma accidentului rutier, cei doi polițiști au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat cercetarea la fața locului, iar în prezent, continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×