x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier grav în Bacău. Patru persoane în spital

Accident rutier grav în Bacău. Patru persoane în spital

23 Iul 2015   •   17:04
Accident rutier grav în Bacău. Patru persoane în spital
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Patru persoane necesită spitalizare la unitatea medicală de urgenţă din Bacău în urma rănilor grave căpătate după un accident provocat de un şofer care nu are permis de conducere legal în România.

,,Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Bacău spre satul Buhoci, un bărbat de 33 ani, din comuna Buhoci, pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea unei manevre de depăşire, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo tractat de două cabaline, ce se deplasa din sens opus şi care era condus de un bărbat de 41 ani, din comuna Letea Veche, Bacău", a declarat joi, pentru AGERPRES, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău.

Potrivit anchetatorilor, după impact a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a bărbatului ce conducea atelajul hipo, precum şi a doi pasageri ce se aflau în căruţă, respectiv în autoturism. Acesta a fost avariat, iar unul dintre cai a murit în urma accidentului.

În urma verificărilor, s-a constatat că şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române.

"Conducătorul autoturismului şi cel al atelajului hipo nu au putut fi testaţi etilotest ca urmare a rănilor căpătate ce necesită îngrijiri de urgenţă, însă le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat pentru AGERPRES Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, a afirmat inspectorul principal Narcisa Butnaru.

×