x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în județul Sibiu, soldat cu un mort și patru răniți

Accident GRAV în județul Sibiu, soldat cu un mort și patru răniți

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   12:12
Accident GRAV în județul Sibiu, soldat cu un mort și patru răniți
Sursa foto: SAJ Sibiu

O femeie a murit și patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident produs între localitățile Cornățel și Daia, din județul Sibiu, după ce unul dintre șoferi nu a redus viteza în curbă.

UPDATE În urma accidentului au rezultat 5 victime. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera 2 persoane. Ambele conștiente și politraumatizate. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD.

O femeie, pasageră în autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, salvatorii din nefericire nu au putut face nimic pentru ea și astfel a fost constatat decesul. Alte trei victime au fost preluate de echipajele SAJ.

Stire initiala Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs între Cornățel și Daia, în urma unui impact frontal între două mașini.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În urma impactului, o femeie care se afla ca pasager în mașina care circula regulamentar a murit. De asemenea, au fost răniți șoferul din încă un pasager din aceeași mașină, precum și șoferul și un pasager din celălalt autoturims.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident sibiu