x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident spectaculos la Galați: A trecut pe roșu și a intrat direct în autobuz

Accident spectaculos la Galați: A trecut pe roșu și a intrat direct în autobuz

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   08:02
Accident spectaculos la Galați: A trecut pe roșu și a intrat direct în autobuz
Sursa foto: Facebook/Grupul Șoferilor din Galați

Un accident rutier a avut loc la Galați aseară, după ce un tânăr a trecut pe roșu și a intrat direct în autobuz, pe care l-a împins într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată, prin 112, că joi seara, pe strada Brăilei, a avut loc un eveniment rutier:

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminare au stabilit că un bărbat cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecţia cu strada Brăilei, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz condus de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda a doua.

În urma impactului, autobuzul a acroşat un alt autoturism, care era condus de o tânără de 22 de ani şi care se deplasa pe banda a treia, în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

IPJ Galaţi precizează că în urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 23 de ani şi a unui bărbat cu vârsta de 33 de ani, care se afla pe bancheta din spate în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri. Rezultatul a fost negativ la conducătorul auto de 23 de ani şi după testarea cu aparatul Drugtest

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.", transmite IPJ Galați.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident galati autobuz