x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Iaşi. Un bărbat a murit pe loc și o femeie a fost grav rănită

Accident TERIBIL în Iaşi. Un bărbat a murit pe loc și o femeie a fost grav rănită

12 Oct 2015   •   23:08
Accident TERIBIL în Iaşi. Un bărbat a murit pe loc și o femeie a fost grav rănită

Un accident grav a avut loc luni seara în localitatea Tomeşti din judeţul Iaşi. Şoferul unei maşini înmatriculate în Bulgaria a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, acesta a murit pe loc, iar femeia care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns la spital cu răni grave, potrivit Romania TV.

Cele două persoane care se aflau în maşină aveau până în 30 de ani şi veneau dinspre Vama Albiţa. La un moment dat, în dreptul localităţii Tomeşti, bărbatul care se afla la volanul maşinii a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, după care s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Din păcate, medicii care au ajuns la faţa locului la scurt timp după producerea accidentului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa şoferului. Femeia care îl însoţea a fost dusă de urgenţă la spital, fiind rănită grav.

În caroseria maşinii înmatriculate în Bulgaria au fost găsite mai multe pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea tragediei.



Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/accident-grav-in-iasi-un-om-a-murit-pe-loc_250082.html#ixzz3oO01YaSD 

×