x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Mureș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Opt persoane au fost rănite, din care sunt trei copii

Accident TERIBIL în Mureș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Opt persoane au fost rănite, din care sunt trei copii

30 Noi 2018   •   19:27
Accident TERIBIL în Mureș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Opt persoane au fost rănite, din care sunt trei copii

Un accident rutier produs, vineri seara, pe DN 13, la ieşirea din localitatea Acăţari, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu rănirea a opt din cele zece persoane aflate în maşini.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a precizat că în urma impactului dintre cele trei maşini au rezultat două victime de cod galben, alţi trei adulţi fiind încadraţi în cod verde şi trei copii de cod verde, care urmează să fie transportaţi la UPU SMURD Târgu Mureş, alte două persoane refuzând să fie transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 13 Târgu Mureş - Sighişoara, la ieşirea din localitatea Acăţari către Vălenii, din cauza unui accident, produs pe fondul neadaptării şi al pătrunderii pe contrasens.

Tot vineri, în judeţul Mureş, pe Drumul European 60, în localitatea Recea, o femeie şi-a pierdut viaţa în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR încărcat cu fier vechi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident