x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Suceava. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR

Accident TERIBIL în Suceava. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR

09 Dec 2018   •   08:14
Accident TERIBIL în Suceava. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR
Sursa foto: ISU Falticeni

Un grav accident s-a produs la Vadu Moldovei, în Județul Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au fost alertate că o mașină a fost strivită de un TIR, în apropierea comunei Vadu Moldovei din județul Suceava.

Pompierii din Fălticeni au intervenit cu o ambulanță SMURD și cu o autospecială de descarcerare. Două echipaje de la serviciul de ambulanță, de asemenea, au intervenit.

Salvatorii au găsit însă un peisaj teribil la locul accidentului. Mașina în care se aflau 5 oameni a fost complet strivită de TIR-ul care era înmatriculat în Turcia. Nimeni dintre cei 5 aflați în automobil nu a supraviețuit, scrie Observator.

Trupurile neînsuflețite au fost scoase de sub TIR în urma operațiunii de descarcerare. Cauzele accidentului sunt, deocamdată, neclare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la locul accidentului salvatorii au găsit cinci victime încarcerate, toate din autoturism şi toate fără semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora.

Trei dintre victime erau în vârstă de 17 ani, una de 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani.

Autoturismul care a intrat în coliziune cu tirul, înmatriculat în Turcia, a fost grav avariat.

Circulaţia a fost circa două ore blocată pe comunicaţia E85, pentru a se putea interveni la faţa locului, dar şi a curăţa carosabilul de resturile provenite în urma tragicului eveniment.

×
Subiecte în articol: accident