x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu victime pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu

Accident rutier cu victime pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2023   •   07:17
Accident rutier cu victime pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu,între localitățile Bujoreni și Călimănești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Sunt două victime.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 187+210 metri, între localitățile Bujoreni și Călimănești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

În urma impactului au rezultat 2 victime din autoturism, care sunt încarcerate. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creștere.

Totodată, circulația este închisă pe sensul către Sibiu al Autostrăzii A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 398, între localitățile Dobra și Ilia, județul Hunedoara, pentru ridicare celor 2 autocamioane răsturnate pe parcursul zilei de ieri. Se estimează reluarea traficului în jurul orei 08:00.

Pe restul drumurilor naționale și autostrăzilor țării nu sunt probleme deosebite, circulația desfășurându-se în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, în limitele legale de viteză, să mărească distanță de siguranță dintre autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante”, transmite Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: DN 7 Râmnicu Vâlcea accident