x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru bărbați s-au prăbușit cu acoperișul la care lucrau

Patru bărbați s-au prăbușit cu acoperișul la care lucrau

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2024   •   00:40
Patru bărbați s-au prăbușit cu acoperișul la care lucrau

Anexa unei locuințe din Vurpăr, județul Sibiu, s-a prăbușit, joi, sub greutatea a patru bărbați aflați pe acoperiș. Doi dintre ei, adolescenți în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital.

Polițiștii sibieni au fost solicitați, joi seara, în jurul orei 21,00, să intervină în localitatea Vurpăr, unde mai multe persoane au fost rănite în urma prăbușirii peretelui și acoperișului unei anexe din curtea unui imobil.

La fața locului, polițiștii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcție la o anexă, din cauza greutății celor patru persoane aflate pe acoperiș, la o înălțime de aproximativ 2,5 m, un perete al anexei a cedat, Astfel, acoperișul pe care se aflau 4 bărbați s-a prăbușit.

Doi dintre bărbați, localnici în vârstă de 16 ani, au fost răniți și au fost transportați la spital conștienți, cu traumatisme la picioare.

De asemenea, o fetiță de 3 ani a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat transportul la spital.

Doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 34 de ani nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: acoperis prăbuşit