x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Acoperiş smuls de vânt şi prăbuşit peste 9 maşini, la Curtea de Argeș. Inundații la Câmpulung

Acoperiş smuls de vânt şi prăbuşit peste 9 maşini, la Curtea de Argeș. Inundații la Câmpulung

29 Aug 2021   •   09:18
Acoperiş smuls de vânt şi prăbuşit peste 9 maşini, la Curtea de Argeș. Inundații la Câmpulung

Învelitorul unui acoperiș s-a prăbuşit, din cauza vântului puternic, peste 9 autoturisme în Curtea de Argeș, provocând pagube materiale. Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunță inundații cum nu au mai fost de 40 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeș, în Curtea de Argeș, 9 autoturisme au fost afectate de căderea învelitorii unui acoperiș.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunță că, în urma ploii torențiale din noaptea trecută, au fost inundate peste 30 de gospodării din Câmpulung, pe strada Cuza Vodă: „în urmă cu aproape 40 de ani s-a mai întâmplat așa ceva”.

„La ora 09:00 am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a face bilanțul exact al pagubelor. De asemenea, trebuie să găsim urgent o soluție să nu se mai întâmple așa ceva. Strada s-a asfaltat în urmă cu câțiva ani fără să se amenajeze șanțurile, rigolele, iar canalizarea nu a fost dimensionată pentru nevoile zonei. Din păcate, câmpulungenii au de suferit. O stradă reabilitată înseamnă: apă, canal, gaze, rigole, iluminat, camere de supraveghere, cabluri îngropate și pistă de biciclete - acolo unde lățimea străzii permite. E adevărat că va fi șantier, va fi deranj, însă numai așa vom face o stradă cu care ne vom mândri cel puțin 15 ani. Altfel, tot cârpeală se va numi”, scrie Elena Lasconi.

Județul Argeș se află, duminică, sub avertizare Cod portocaliu de ploi abundente.

(sursa: Mediafax)

×