x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. Solicitări pentru pasageri

Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. Solicitări pentru pasageri

29 Aug 2022   •   18:55
Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. Solicitări pentru pasageri

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) informează pasagerii Aeroportului Internațional Henri Coandă despre posibile aglomerări, în special pentru zborurile cele internaționale, dimineața devreme și după-amiaza.

„Aceste aglomerări se produc în condițiile în care, într-un interval foarte scurt de timp, sosesc sau pleacă multe curse internaționale, iar valorile de trafic de pasageri sunt, în multe zile, echivalente celor din ultimul an prepandemic (2019). CNAB, Poliția de Frontieră au luat măsuri de suplimentare a personalului care asigură dirijarea/informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri și controlul documentelor”, informează CNAB.

Aglomerări se produc în continuare, la orele de vârf - în special dimineața devreme și după-amiaza - și pe fluxul de plecări internaționale.

„Și aici, personalul aeroportului, al agenților de handling și companiilor aeriene, precum și cel al Poliției de Frontieră și al Brigăzii Antitero face eforturi constante pentru a asigura fluența și rapiditatea efectuării formalităților și controalelor obligatorii. Revenim la solicitările anterioare și recomandăm pasagerilor să manifeste răbdare și înțelegere și să respecte indicațiile personalului din aeroport. Totodată, menținem recomandarea ca pasagerii să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului și, după efectuarea formalităților de check-in, să se îndrepte imediat către controlul de securitate și cel de frontieră”, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

×
Subiecte în articol: aeroport otopeni aglomeratie