x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Centura capitalei și la intrările în orașul București

Aglomerație pe Centura capitalei și la intrările în orașul București

09 Iul 2021   •   08:00
Aglomerație pe Centura capitalei și la intrările în orașul București

Vineri dimineață este aglomerație pe Centura capitalei, în localitățile limitrofe, dar și la intrările în orașul București. Pe principalele drumuri din țară se circulă fără probleme.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri dimineața, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă fără probleme. Carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună și nu este aglomerație pe șosea.

Totuși, este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (localitatea Popești Leordeni) și DN 1A (localitatea Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Începând de vineri, pe durata a două săptămâni (exceptând ziua de duminică), de la ora 06:00, traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri, pe DN 2 Adjud-Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a părții carosabile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aglomeratie