x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe drumurile din sudul litoralului. Rute alternative

Aglomerație pe drumurile din sudul litoralului. Rute alternative

12 Aug 2022   •   15:29
Aglomerație pe drumurile din sudul litoralului. Rute alternative

Pe drumurile naționale din sudul litoralului sunt înregistrate, vineri, valori ridicate de trafic, pe ambele sensuri de mers, iar polițiștii recomandă folosirea unor ute alternative.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Serviciului Rutier sunt prezenți în principalele intersecții care ridică probleme, respectiv stațiunea Eforie Nord (intrare și ieșire) și DN 39/DN 38 (intersecție Agigea-Techirghiol), pentru asigurarea fluenței și prevenirea formării de ambuteiaje.

Pentru evitarea aglomerației de pe DN 39 Mangalia - Constanța, șoferii care se deplasează de pe litoral către autostradă sau de pe autostradă spre litoral sunt rugați să ia în calcul următoarea rută alternativă: DN 39 Mangalia - DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia - DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.

Pentru reducerea riscului rutier, șoferii sunt sfătuiți să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc și să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii.

×
Subiecte în articol: litoral aglomeratie