x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui

Aglomerație pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui

24 Apr 2021   •   11:00
Aglomerație pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui

Aglomerație pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, iar în unele zone s-au format coloane de mașini, transmite Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500 se circulă în coloană.

Și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.

A fost închis nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Șoferii care încheie coloane de mașini care încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Mediafax

×
Subiecte în articol: autostrada soarelui trafic