x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infotrafic: aglomerație în jurul Capitalei, carosabil umed în nordul țării și ceață în Dobrogea

Infotrafic: aglomerație în jurul Capitalei, carosabil umed în nordul țării și ceață în Dobrogea

de Redacția Jurnalul    |    25 Sep 2023   •   07:43
Infotrafic: aglomerație în jurul Capitalei, carosabil umed în nordul țării și ceață în Dobrogea

Autoritățile anunță că luni dimineață este aglomerație în jurul Bucureștiului. De asemenea, șoferii sunt avertizați că este ceață în Dobrogea și carosabil umed în nordul țării.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni dimineață, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier.

Totuși „se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed pe mai multe artere rutiere din județele din nord-vestul țării, aflate sub cod galben de instabilitate atmosferică, însă nu sunt impuse restricții de circulație”.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 250 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 147 – 159, în localitatea Fetești din județul Ialomița.

De asemenea, din cauza ceții, pe mai multe artere rutiere din județul Constanța este redusă vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, dar și pe Centura Capitalei, în Mogoșoaia, Chiajna, Domnești și Bragadiru.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aglomeratie trafic carosabil umed