x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Se circulă în coloană pe ambele sensuri

Aglomerație pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Se circulă în coloană pe ambele sensuri

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2024   •   13:20
Aglomerație pe Valea Prahovei și Valea Oltului. Se circulă în coloană pe ambele sensuri

Centrul Infotrafic anunță că, sâmbătă, se circulă în condiții de aglomerație pe mai multe artere rutiere. Este formată coloană de autovehicule între Predeal și Bușteni, iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic intens în stațiunea Călimănești, județul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la ora pe A 1 București - Pitești și pe A3 București-Ploiești este trafic normal, iar pe A 2 sens București - Constanța sunt valori de trafic ușor ridicate pe sensul de mers către Constanța, în scădere față de primele ore ale dimineții, în prezent fără coloane de autovehicule formate.

Citiți și Atenționare meteo. Cod galben de caniculă în Banat, Oltenia și Muntenia

Pe DN 1 Ploiești - Brașov se circulă în condiții de aglomerație între Nistorești și Comarnic, precum și în Bușteni, pe sensul de urcare spre Brașov, iar în direcția de coborâre este formată coloană de autovehicule între Predeal și Bușteni.

Traficul este intens pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în stațiunea Călimănești, județul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers, iar pe DN 39 Constanța - Vama Veche sunt valori de trafic ridicate în Eforie Nord, în direcția către Vama Veche și Eforie Sud, pe sensul de mers către Constanța.

Citiți și Probabilitatea de a muri într-un avion se înjumătăţeşte la fiecare deceniu

„Recomandăm conducătorilor auto să nu efectueze depășiri periculoase ale coloanelor formate sau întoarceri prin locuri nepermise, să evite manevrele riscante, să păstreze o distanță de siguranță între autovehicule, să ia în calcul folosirea de rute alternative, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizare și să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanțe interzise”, transmit polițiștii

×