x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ajută-i să-și găsească o familie iubitoare: Târg de adopții pentru căței și pisici

Ajută-i să-și găsească o familie iubitoare: Târg de adopții pentru căței și pisici

27 Oct 2022   •   22:20
Ajută-i să-și găsească o familie iubitoare: Târg de adopții pentru căței și pisici

Primăria Municipiului București informează că, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, organizează sâmbătă, 29 octombrie, între orele 11:00 și 18:00, un nou târg de adopții. Evenimentul are loc în parcarea Snagov Plaza Entertainment & Shopping Square, pe șoseaua București – Ploiești DN1, Intersecția Snagov.

La târg vor fi prezenți 40 de căței (25 de pui și 15 adulți) din centrele de adopții ASPA, cât și 20 de pisici de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare, dornici să-și găsească familii iubitoare și responsabile:

"Până acum, anul acesta, în cadrul târgurilor, au fost adoptați 257 de căței. Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare a dat în adopție, în acest an, la târgurile la care a fost invitată de ASPA, 85 de pisici.

Toate animalele de la târg au procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt gratuite.

Persoanele care nu pot ajunge la târg, dar își doresc să adopte un cățel, pot contacta centrele ASPA: https://www.facebook.com/ASPABragadiru,

https://www.facebook.com/ASPAPallady,

 https://www.facebook.com/ASPAMihailesti.

Pentru adopție de pisici, puteți lua legătura cu Asociația TNR pe pagina https://www.facebook.com/asociatia.tnr", transmite Primăria Capitalei.

×