x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ! O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului din Iași. S-a găsit un bilet de adio

ALERTĂ! O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului din Iași. S-a găsit un bilet de adio

24 Mai 2019   •   08:33
ALERTĂ! O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului din Iași. S-a găsit un bilet de adio

O femeie de 53 de ani, grefieră în cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, s-a aruncat de la etajul 2 al instituției. Într-unul dintre buzunarele de la hainele femeii s-a găsit un bilet de adio în care femeia acuza neînțelegeri la muncă.

UPDATE. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, anunță Ziarul de Iași.

Grefiera care s-a sinucis se numea Ana J. și era cunoscută drept o femeie discretă, care nu a creat niciodată probleme. Ea avea un copil.

Conform declarației de avere, grefiera avea multe datorii. Făcuse cinci împrumuturi la bănci, unul în 2007, iar celelalte patru în 2017.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili întreaga situaţie de fapt.

"Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut de la etajul trei al unei clădiri din municipiul Iaşi, iar ulterior aceasta ar fi murit. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că, înainte de a se arunca pe fereastră, femeia ar fi lăsat un bilet prin care îşi justifica gestul, din care reiese că ar fi avut probleme la locul de muncă.

 

 

Stire initiala Potrivit Realitatea TV, la fața locului a fost trimis un echipaj SMURD, care a preluat victima. În prezent, medicii efectuează manevre de resuscitare.

"La faţa locului a fost trimis echipajul TIM. Victima a fost preluată şi este în curs de resuscitare în Unitatea de Primire a Urgenţelor, din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iaşi", a declarat, vineri dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Autoritățile urmează să deschidă un dosar de cercetare penală, urmând ca toți colegii săi să fie audiați.

×
Subiecte în articol: sinucidere