x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă la Spitalul Județean Baia Mare. Mai multe persoane au agresat personalul medical

Anchetă la Spitalul Județean Baia Mare. Mai multe persoane au agresat personalul medical

16 Noi 2020   •   15:09
Anchetă la Spitalul Județean Baia Mare. Mai multe persoane au agresat personalul medical

O anchetă internă are loc la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare din cauza unui incident care s-a petrecut la camera de gardă, sâmbătă noaptea, 14 noiembrie. Mai multe persoane au agresat personalul medical.

"S-a declanşat o anchetă internă, condusă de directorul medical interimar al spitalului. Toţi cei care au fost prezenţi în seara respectivă vor da note informative despre ce s-a întâmplat, ca să vedem dacă oamenii şi-au făcut treaba", a declarat Vasile Pop, managerul instituției.

Poliția a fost apelată prin numărul de urgență 112 pentru a interveni în acest scandal. Aceștia au reușit să încheie conflictul și au aplicat amenzi pentru 5 persoane. Valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la 4.000 de lei. 

Un grup de persoane au vrut să ia acasă un pacient aflat în stare foarte gravă și care urma să fie internat la terapie intensivă, având sindrom respirator acut.

Este vorba despre o femeie de 60 de ani și i se efectuase un test rapid pentru COVID-19. Fiii acesteia au devenit foarte violenți, au înjurat și au încercat să lovească unul dintre asistenții medicali. 

La fața locului au venit echipaje ale poliției și jandarmeriei.

Familia pacientei a cerut externarea acesteia. Femeia a decedat acasă.

 

×
Subiecte în articol: spital judetean Baia Mare