x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă și sancțiuni, după o bătaie în trafic în Timișoara

Anchetă și sancțiuni, după o bătaie în trafic în Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2023   •   11:30
Anchetă și sancțiuni, după o bătaie în trafic în Timișoara
Sursa foto: Hepta

Anchetatorii fac verificări, după ce în mediul online au apărut imagini cu o șicanare în trafic și o bătaie între mai multe persoane. Incidentul s-a produs pe o șosea din județul Timiș.

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara anunță că miercuri „s-au sesizat din oficiu în urma apariției în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au șicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto și pasagerii au coborât, a izbucnit o altercație între aceștia ulterior aplicându-și mai multe lovituri în zona feței”.

Anchetatorii au stabilit că incidentul a avut loc pe 28 iulie. Persoanele implicate au fost identificate, fiind vorba despre „o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism și pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani și pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani”.

Cei doi șoferi au fost sancționați și a fost luată măsura complementară a reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă.

De asemenea, în cauză polițiștii fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: șicanare trafic ancheta