x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un apartament scos la vânzare în Vaslui stârnește reacții aprinse pe internet: “Face parte cumva din vreun film horror?”

Un apartament scos la vânzare în Vaslui stârnește reacții aprinse pe internet: “Face parte cumva din vreun film horror?”

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   19:15
Un apartament scos la vânzare în Vaslui stârnește reacții aprinse pe internet: “Face parte cumva din vreun film horror?”
Sursa foto: vremeanoua.ro

Un apartament scos la vânzare în Vaslui a stârnit reacții pe rețelele sociale.

Acesta este situat la etajul 4 al unui bloc din zona Avram Iancu și este alcătuit din două camere. Însă starea sa avansată de degradare a provocat comentarii aprinse pe internet. 

“Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă.

Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit in 1989! 33.500 euro, negociabil”, scrie în anunțul postat de o agenție imobiliară.

Însă imaginile cu starea deplorabilă a acestuia i-a făcut pe oameni să reacționeze, potrivit antena3CNN

”Dau la schimb această mașină și să-mi sărute mâna”, “Ofer patru kg de cireșe cu codițe!”, “La ce reclamă are, mai bine îl dă gratis”, “Zici că au fost rușii pe acolo”, “Baia e de la jocul Baba grany”, “Urât, dar prețul e pe măsură”, “Ce scump e mucegaiul”, “Face parte cumva din vreun film horror?”, “Am găsit soluția de ce e așa scump: ai apă de ploaie în casă”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mucegai vaslui apartament vanzare