x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad - Accident grav pe DN7 unde un autocar a intrat frontal într-un autoturism

Arad - Accident grav pe DN7 unde un autocar a intrat frontal într-un autoturism

07 Apr 2017   •   12:26
Arad - Accident grav pe DN7 unde un autocar a intrat frontal într-un autoturism

Un autocar înmatriculat în Suceava, în care se aflau 28 de pasageri, a intrat frontal într-un autoturism cu numere de Bulgaria, în care se aflau patru persoane (cetăţeni bulgari) – doi adulţi şi doi minori –, joi seară, în zona localităţii Bătuţa, pe DN 7.

O persoană din maşină a rămas prinsă între fiarele autovehicului, iar echipajul de descarcerare de la Bârzava a intervenit pentru eliberarea victimei. Toate cele patru persoane din autoturism au suferit răni şi sunt în stare stabilă, potrivit primelor informaţii. La locul accidentului s-au deplasat trei autospeciale SMURD (Arad, Birchiş şi Bârzava), elicopterul SMURD şi echipajul de descarcerare de la Bârzava.

Niciun pasager din autocar nu a fost rănit. Din primele informaţii, autocarul ar fi intrat în depăşirea unui autocamion, intrând în coliziune frontală cu autoturismul înmatriculat în Bulgaria care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:45), în judeţul Arad, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7, Săvârşin – Arad, la kilometrul 478, între localităţile Bătuţa şi Căpruţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar.

Sursa: aradon.ro

×