x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: Autoutilitară distrusă de un incendiu; focul ar fi fost pus intenţionat

Arad: Autoutilitară distrusă de un incendiu; focul ar fi fost pus intenţionat

24 Mar 2018   •   12:40
Arad: Autoutilitară distrusă de un incendiu; focul ar fi fost pus intenţionat

Pompierii au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru a stinge un incendiu izbucnit la o autoutilitară, în cartierul Micălaca din Arad, informează maiorul George Pleşca, purtător de cuvânt al ISUJ Arad. 

Potrivit sursei citate, incendiul a fost observat de o persoană care a trecut întâmplător prin zonă. 

''Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din cartierul Micălaca al municipiului Arad, cu o autospecială de stingere, 1 ofiţer şi 4 subofiţeri, pentru a stinge un incendiu ce se manifesta la o autoutilitară. La sosirea echipajului de pompieri, întreg compartimentul de marfă ardea violent, focul fiind favorizat de prezenţa materialului combustibil din autoutilitară (piese auto) şi propagat la o parte a cabinei. După aproximativ 30 de minute de intervenţie, incendiul a fost lichidat. Autoutilitara a ars în proporţie de circa 80%'', a declarat pentru AGERPRES maiorul George Pleşca. 

Acesta a adăugat că, în urma primelor cercetări, s-a stabilit că focul ar fi fost pus intenţionat. Cel mai probabil, cauza a fost ''folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului'', spun pompierii. AGERPRES

×