x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeş: Patru tineri, doi dintre ei minori, cercetaţi pentru spargeri de locuinţe şi furtul unui autoturism

Argeş: Patru tineri, doi dintre ei minori, cercetaţi pentru spargeri de locuinţe şi furtul unui autoturism

26 Oct 2017   •   13:38
Argeş: Patru tineri, doi dintre ei minori, cercetaţi pentru spargeri de locuinţe şi furtul unui autoturism

Patru tineri din localităţile argeşene Căteasca şi Răteşti, dintre care doi minori, au fost identificaţi de poliţişti ca autori ai mai multor spargeri de locuinţe, unul fiind suspectat şi de furtul unui autoturism. 

"Poliţiştii din oraşul Topoloveni, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, i-au identificat pe M.C.V., de 19 ani, din comuna Căteasca, pe D.M.M., de 22 de ani, din Răteşti, precum şi pe doi minori de 17 ani, ambii din comuna Căteasca, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat", se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, în perioada august - octombrie 2017, cei patru ar fi pătruns în mai multe gospodării din comuna Căteasca, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul de 22 de ani a furat un autoturism, pe care l-a condus fără a deţine permis, iar ulterior l-a abandonat. 

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi suspecţi majori, urmând urmând să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni pentru propunerea de arestare preventivă. AGERPRES

×