x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Asistentă medicală din Mureș, răpusă de Covid 19

Asistentă medicală din Mureș, răpusă de Covid 19

07 Dec 2020   •   11:36
Asistentă medicală din Mureș, răpusă de Covid 19

O asistentă medicală de la Clinica de Boli Infecțioase – Mureș a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia avea 52 de ani și s-a îmbolnăvit în timpul serviciului, scrie  Mediafax

Reprezentanții organizației „Solidaritatea Sanitară” anunță că o asistentă medicală de la Clinica de Boli Infecțioase – SCJ Mureș a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia de 52 de ani este cel de al 73-lea deces ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2 înregistrat în rândul lucrătorilor din sănătate.

„Din păcate acesta este al 73- lea deces ca urmare infecției cu SARS-CoV-2 înregistrat în rândul lucrătorilor din sănătate implicați în lupta cu această epidemie. Novak Csilla, mamă și soție devotată familiei, va rămâne veșnic în inimile colegilor de la Spitalul Clinic Județean Mureș ca o persoană dragă, caracterizată de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament, o luptătoare pentru drepturile colegilor, membră Solidaritatea”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Solidaritatea Sanitară.

 

×
Subiecte în articol: asistenta covid 19