x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Grădina Botanică din Craiova. Doi tineri au fost înjunghiați. O fată de 14 ani a murit pe loc

Tragedie în Grădina Botanică din Craiova. Doi tineri au fost înjunghiați. O fată de 14 ani a murit pe loc

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   17:54
Tragedie în Grădina Botanică din Craiova. Doi tineri au fost înjunghiați. O fată de 14 ani a murit pe loc

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins.

 Tânăra a murit în urma atacului, după ce medicii au încercat minute în șir resuscitarea ei, potrivit Gazeta de Sud.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, marți, prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane au fost înjunghiate.

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe presupusul autor, acesta fiind prins și imobilizat foarte rapid. În prezent, acesta este în custodia polițiștilor.

„Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, transmite Poliția Dolj.

Din păcate, la scurt timp, copila de 14 ani a murit. De cealaltă parte tânărul de 20 de ani se afla în stare gravă şi este pregătit să intre în operaţie. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

(sursa: Mediafax)

O fetiţă a murit, iar un tânăr se află în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi de un adolescent la Grădina Botanică din Craiova

×