x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Atacuri armate în București și Ilfov. Un fost luptător MMA a jefuit o farmacie și o casă de amanet

UPDATE Atacuri armate în București și Ilfov. Un fost luptător MMA a jefuit o farmacie și o casă de amanet

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2023   •   16:03
UPDATE Atacuri armate în București și Ilfov. Un fost luptător MMA a jefuit o farmacie și o casă de amanet

Un bărbat înarmat cu un pistol ar fi încercat să jefuiască o casă de amanet din Sectorul 6 al Capitalei. Totodată, el ar fi reușit să fure bani de la o farmacie din Ilfov. Suspectul a fost reținut.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale au efectuat sâmbătă o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Bărbatul este bănuit că a atacat cu un pistol o casă de amanet și o farmacie.

„În fapt, la data de 31 ianuarie 2023, bărbatul ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale tip amanet, din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și i-ar fi cerut să îi remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor. De asemenea, la aceeași dată, prin folosirea aceluiași mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei, dintr-o farmacie, din județul Ilfov”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, iar bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Acesta se numește Radu Mihăiță, și este un cunoscut luptător MMA. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce amenințat cu pistolul un angajat al farmaciei, apoi a furat 3.000 de  lei. În aceeași seară, el a încercat un jaf în același stil la un amanet dar nu a reușit. 

Atacatorul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El are antecedente penale asemănătoare dar în străinătate. 

 

 

 

×