x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenție șoferi! DN 79 blocat din cauza unui microbuz implicat într-un accident

Atenție șoferi! DN 79 blocat din cauza unui microbuz implicat într-un accident

01 Mar 2019   •   13:15
Atenție șoferi! DN 79 blocat din cauza unui microbuz implicat într-un accident

Un microbuz în care se aflau şoferul şi şase pasageri a fost implicat într-un accident rutier, vineri, pe DN 79, în zona localităţii arădene Zimandcuz, unde vehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism, în total trei persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru AGERPRES că în microbuz se aflau şapte persoane, cu tot cu şofer, iar în autoturism se afla doar şoferul.

Împrejurările producerii coliziunii sunt în curs de stabilire, însă trei persoane au fost rănite, două din microbuz şi şoferul autoturismului.

"Cei trei răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean cu un echipaj SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, starea acestora fiind stabilă", a declarat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Traficul pe DN 79 Arad-Oradea a fost complet blocat în zona localităţii Zimandcuz şi va fi reluat în jurul orei 14,00, estimează poliţiştii arădeni. AGERPRES

×