x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autoturisme, avariate de copacii doborâți de vânt

Autoturisme, avariate de copacii doborâți de vânt

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   11:00
Autoturisme, avariate de copacii doborâți de vânt

Două autoturisme au fost avariate de copacii doborâți de vânt în județul Hunedoara. De asemenea, pompierii au degajat mai mulți arbori căzuți pe străzi și trotuare. Pentru Hunedoara a fost emisă o informare meteorologică de intensificări ale vântului și precipitații.

„Pompierii Detașamentelor din Petroșani și Deva au intervenit, în această dimineață, pentru segmentarea și degajarea unor arbori căzuți pe carosabil sau pe trotuare. Astfel, în municipiul Petroșani a fost eliberată partea carosabilă a DJ 709, zona Parâng, de arbori căzuți în urma precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare, înregistrate noaptea trecută și în această dimineață. De asemenea, o altă intervenție a pompierilor din Petroșani a avut loc pe str. pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar, în apropiere de Școala generală nr. 6 din localitate”, anunță ISU Hunedoara.

Pompierii din Deva au intervenit, pe str. Carpați, pentru a segmenta și degaja un copac căzut pe două autoturisme parcate.

Pentru județul Hunedoara a fost transmisă, duminică, o informare meteorologică, valabilă până luni, la ora 15.00, pentru intensificări ale vântului (45-55 km/h), precipitații locale, iar în zonele montane acestea pot fi mixte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autoturisme avariate vant