x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Avocatul Adrian Cuculis: „Doamna Olguța Vasilescu, sunt în drum spre dvs. fiindcă Nicușor ne-a furat Crăciunul”

Avocatul Adrian Cuculis: „Doamna Olguța Vasilescu, sunt în drum spre dvs. fiindcă Nicușor ne-a furat Crăciunul”

de Vali Deaconescu    |    02 Dec 2022   •   10:58
Avocatul Adrian Cuculis: „Doamna Olguța Vasilescu, sunt în drum spre dvs. fiindcă Nicușor ne-a furat Crăciunul”
Sursa foto: Decoratiuni 2021 - Hepta

Avocatul Adrian Cuculis a scris povestea unei mici excursii cu copiii în căutarea decorațiunilor de Crăciun în centrul Capitalei. Concluzia: e nevoie de o excursie la Craiova pentru a putea puncta startul sărbătorilor de iarnă.

„Cum a furat Crăciunul Nicușor de la Capitală.

S-au aprins luminițele de sărbători în București.

Totul este splendid și luminează excepțional cu o singură mențiune. Este o beznă în București și totul arată atât de trist încât ai senzația că ești într-un oraș modest din Bulgaria.

Extrem de entuziasmat aseară, fac zarvă mare că nu mă interesează “că copiii” și-au făcut baia de seară, eu vreau să văd luminițele.

Zis și făcut. Îi echipez pe toți și zic…. Să nu stric surpriza și lumina care urmează să mă pălească, stai că merg de la Victoriei și intru glorios pe Lascăr Catargiu și apoi Universitate.

Ajung la Piața Victoriei. Punctul zero de conducere a țării.

Un echipaj de poliție lumina intersecția atât de frumos încât nu am mai dat importanță faptului că nu există aproape nicio decorațiune specifică.

Mă gândesc totuși ca primarul neales de către mine, Nicușor și cum îl mai cheamă, și-a dat mâna cu Bode (Ministru tata nu glumă) și în loc de decorații de Crăciun, i-au pus pe polițiști să patruleze. Tot aia e…. Și unii și alții au becuri roșii.

În fine… coborând entuziasmat către Romană, începe să-mi piară zâmbetul….

Aveam senzația că însuși Nicușor decorase bulevardul, atât de zgârcite și meschine erau decorațiile.

Punctul de maximă intensitate a fost pe Magheru și mai apoi Universitate și Unirii…. Mă simțeam fix ca la Varna acum 15 ani.

După ce mi s-au străpezit dinții bine de tot, am plecat acasă fiindcă astăzi mă duc la Craiova fiindcă am ajuns să migrăm în alte orașe să putem puncta startul sărbătorilor de iarnă.

Doamna Olguța Vasilescu, sunt în drum spre dvs. fiindcă Nicușor ne-a furat Crăciunul”, a scrie avocatul Cuculis pe pagina sa de Facebook.

×