x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut pentru tentativă de omor. A intrat în casa unor bătrâni, pe care i-a agresat

Bărbat reținut pentru tentativă de omor. A intrat în casa unor bătrâni, pe care i-a agresat

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   14:15
Bărbat reținut pentru tentativă de omor. A intrat în casa unor bătrâni, pe care i-a agresat

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore după ce ar fi intrat în casa unor bătrâni din localitatea Negrași, județul Argeș, și i-a agresat.

Potrivit IPJ Argeș, miercuri seara, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, de o femeie de 78 de ani, din Negrași, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuință și i-ar fi agresat, atât pe ea, cât și pe soțul său de 72 de ani.

Polițiștii deplsați la fața locului au identificat cele două persoane vătămate, acestea prezentând lovituri la nivelul capului. Niciuna dintre ele nu a putut oferi detalii cu privire la autori.

Victimele au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„În urma evaluării medicale a leziunilor victimelor, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată, în care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș”, transmite IPJ Argeș.

În urma cercetărilor, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negrași. Acesta a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat agresat