x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat amendat, deoarece a sunat nejustificat la 112 pe motiv că și-a pierdut nepoata de 8 ani

Bărbat amendat, deoarece a sunat nejustificat la 112 pe motiv că și-a pierdut nepoata de 8 ani

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2023   •   12:15
Bărbat amendat, deoarece a sunat nejustificat la 112 pe motiv că și-a pierdut nepoata de 8 ani

Un bărbat a fost amendat cu 4.000 de lei după ce marți a sunat la 112 și a anunțat că și-a pierdut nepoata de 8 ani în zona unui complex comercial din Craiova. Acesta a recunoscut că a apelat nejustificat numărul de urgență.

Polițiștii din Craiova au fost sesizați marți seara, prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unui complex comercial de pe strada Unirii, ar fi pierdut-o pe nepoata sa în vârstă de 8 ani.

La faţa locului au fost direcţionate toate patrulele aflate în serviciu, în sprijin venind şi poliţişti de investigaţii criminale, fiind efectuate căutări pentru găsirea copilei.

Polițiștii l-au identificat pe cel care a alertat autoritățile, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova.

„Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut faptul că a apelat în mod nejustificat S.N.U.A.U 112, motivându-şi gestul prin faptul că nu și-a văzut fetița de foarte mult timp, considerând că prin sesizarea poliţiei îi va fi adusă fetiţa”, transmite IPJ Dolj.

Bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: apel 112 amendat