x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a amenințat două tinere pe o stradă din Craiova și a avariat mașina uneia dintre ele

Un bărbat a amenințat două tinere pe o stradă din Craiova și a avariat mașina uneia dintre ele

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   13:15
Un bărbat a amenințat două tinere pe o stradă din Craiova și a avariat mașina uneia dintre ele
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un bărbat este cercetat de polițiști după ce, în noaptea de joi spre vineri, ar fi amenințat douîă tinere pe o stradă din Craiova și ar fi provocat distrugeri mașinii uneia dintre ele. Când a fost prins, polițiștii au constatat că bărbatul era băut și posibil sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii din Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 20 de ani cu privire la faptul că prietena sa, de 26 de ani, în timp ce se afla pe strada Dr. Ion Augustin, ar fi fost ameninţată de o persoană necunoscută.

Deplasaţi la faţa locului, polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, cele două tinere ar fi fost ameninţate de către un tânăr de 24 de ani, din municipiul Craiova, ulterior acesta provocând distrugeri autoturismului tinerei de 20 de ani, după care a plecat într-o direcţie necunoscută.

La scurt timp, o patrulă formată din poliţişti şi jandarmi l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea o mașină pe strada Dr. Ioan Cantacuzino.

Întrucât emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării și cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenintare tinere craiova