x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat arestat, după ce a cultivat în spatele casei peste 1.000 de plante de canabis

Bărbat arestat, după ce a cultivat în spatele casei peste 1.000 de plante de canabis

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   17:40
Bărbat arestat, după ce a cultivat în spatele casei peste 1.000 de plante de canabis

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Suceava, fiind cercatat pentru trafic de droguri. Polițiștii au găsit în spatele casei acestuia o cultură de peste 1.000 de plante de canabis.

Polițiști BCCO și procurorii DIICOT Suceava au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie - iunie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de canabis către consumatori, inclusiv minori, din județul Suceava.

În urma celor 6 percheziții domiciliare efectuate joi, la locuința acestuia au fost descoperite și ridicate peste 4 kilograme canabis, mai multe pungi, saci și recipiente conținând peste 10 kilograme de fragmente vegetale, mai multe pungi conținând semințe, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, de pe terenul agricol situat în spatele locuinței au fost ridicate peste 1.000 de plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare, cu dimensiuni cuprinse între 20 și 150 de centimetri.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arestat canabis