x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat băut a fost bătut măr de un grup de tineri în fața unei săli de jocuri. Omul a ajuns la spital

Un bărbat băut a fost bătut măr de un grup de tineri în fața unei săli de jocuri. Omul a ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   15:00
Un bărbat băut a fost bătut măr de un grup de tineri în fața unei săli de jocuri. Omul a ajuns la spital
Sursa foto: Ilustratie Jurnalul

Un bărbat de 29 de ani, aflat în stare de ebrietate, a fost bătut, sâmbătă noaptea, de un grup de tineri, în fața unei săli de jocuri, anunță IPJ Mehedinți. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Polițiștii din Drobeta-Turnu Severin au fost sesizați, sâmbătă noaptea, la ora 00.58, cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în fața unei săli de jocuri, o persoană ar fi agresată de un grup de tineri.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică ocazie cu care, în urma cercetărilor efectuate, au identificat un tânăr de 29 de ani, din comuna Șimian, aflat în stare de ebrietate, ce ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. Persoană vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, arată IPJ Mehedinți.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: batut sala de jocuri