x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat dat dispărut, după un incident pe Dunăre în apropiere de localitatea Nufăru

Bărbat dat dispărut, după un incident pe Dunăre în apropiere de localitatea Nufăru

29 Sep 2016   •   08:38
Bărbat dat dispărut, după un incident pe Dunăre în apropiere de localitatea Nufăru
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Pompierii tulceni vor relua, joi dimineaţa, căutările unui bărbat din judeţ care a fost dat dispărut în noaptea de miercuri spre joi, după ce a căzut în Dunăre, în apropiere de localitatea Nufăru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu, bărbatul se afla într-o barcă alături de un prieten, atunci când, la kilometrul 107 al Dunării, barca s-a lovit de pietre.

"Barca s-a lovit se pare de pietre, iar în urma impactului, cei doi pasageri au căzut în Dunăre. Unul dintre ei a reuşit să ajungă pe un ponton de acostare din apropiere, unde i s-a acordat primul ajutor şi de unde s-a sunat la numărul unic de urgenţă 112', a declarat pentru AGERPRES reprezentanta ISU Delta.

Lucrătorii ISU Delta, cei ai Gărzii de Coastă şi ai Căpităniei Zonale a Portului Tulcea au efectuat primele misiuni de căutare-salvare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării încă din noaptea de miercuri spre joi, însă corpul acestuia nu a fost găsit.

ISU Delta va relua joi dimineaţa misiunea de căutare-salvare a bărbatului dat dispărut.

Cercetările privind circumstanţele în care s-a produs evenimentul sunt efectuate de Poliţia Transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

×