x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat dat dispărut când era copil, găsit din întamplare după 9 ani, pe o stradă din Câmpulung

Bărbat dat dispărut când era copil, găsit din întamplare după 9 ani, pe o stradă din Câmpulung

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2024   •   21:17
Bărbat dat dispărut când era copil, găsit din întamplare după 9 ani, pe o stradă din Câmpulung

Un bărbat de 25 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, pe numele căruia a fost emisă o semnalare de dispariție încă din anul 2015, a fost găsit de jandarmi în municipiul Câmpulung. Pentru că nu avea bani să ajungă acasă, trei jandarmi au decis să îl ducă până la domiciliu.

Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenția jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute și faptul că acesta părea o persoană fără adăpost, transmite Jandarmeria Argeș.

În momentul legitimării și verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariție încă din anul 2015.

După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate și apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, județul Mureș, și că nu avea posibilități materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineții, trei jandarmi argeșeni, aflați în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu.

Acesta avea 16 ani când a dispărut de acasă și, după 9 ani, a fost întâmpinat de mama sa.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat disparut