x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă șocantă. Un bărbat a dat foc unei femei, într-un bloc din București

Crimă șocantă. Un bărbat a dat foc unei femei, într-un bloc din București

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   10:33
Crimă șocantă. Un bărbat a dat foc unei femei, într-un bloc din București
Sursa foto: Hepta

O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat, în această dimineață, în București.

O femeie a fost incendiată, în această dimineață, de un bărbat, pe strada Nicolae Oncescu din Capitală.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor sosiți la fața locului, femeia a murit.

Din primele informații, criminalul a fost prins de polițiști.

”Femeia incendiată a decedat în urma arsurilor provocate de incendiu. Șocant este faptul că victima și-a anunțat cumva sfârșitul, depunând cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție în trecut, în care reclama faptul că acest bărbat, agresorul, care era chiar vecinul său de bloc, o hărțuiește în mod sistematic și că se simte în pericol.

Din nefericire, și pentru că asistăm deja la o practică de acest gen, polițiștii nu au tratat în mod corespunzător această plângere și au înregistrat-o ca petiție. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat până astăzi de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

Abia astăzi bărbatul urma să meargă la poliție să dea declarații, însă, în momentul în care s-a întâlnit în această dimineață, pe scara blocului, cu vecina sa, și-a amintit că aceasta a făcut plângere împotriva sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Cei de la ambulanță au ajuns în scurtă vreme la fața locului, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

Deși criminalul a fugit, polițiștii au reușit să îl prindă și urmează să îl ducă la audieri”, a explicat Carmina Pricopie, senior editor la Antena 3 CNN. 

crima

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. 

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. 

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. 

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: incendiere femeie bucuresti