x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a furat într-o singură noapte două mașini din fața unor pensiuni din Băile 1 Mai

Un bărbat a furat într-o singură noapte două mașini din fața unor pensiuni din Băile 1 Mai

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2024   •   23:00
Un bărbat a furat într-o singură noapte două mașini din fața unor pensiuni din Băile 1 Mai

Un bărbat de 56 de ani din județul Cluj este cercetat de polițiștii din Bihor după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă ar fi furat două mașini parcate în fața unor pensiuni din stațiunea Băile 1 Mai.

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața că, în cursul nopții, în jurul orei 1.00, persoane necunoscute au sustras o mașină din curtea unei pensiuni din stațiunea Băile 1 Mai, folosind cheile acestuia, lăsate în interiorul vehiculului. Bărbatul ar fi condus autoturismul pe o distanță de aproximativ 500 de metri, abandonându-l pe raza aceleiași localități.

În aceeași noapte, în jurul orei 3.50, tot prin folosirea unei chei aflate în habitaclu, bărbatul ar fi sustras un alt autoturism din parcarea unei alte pensiuni din Băile 1 Mai.

În urma investigațiilor făcute de polițiștii din Băile Felix, sâmbătă, în jurul orei 13.00, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Cluj, autoturismul furat a fost depistat în trafic, în localitatea Huedin, județul Cluj Napoca.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncraiu, județul Cluj, care a fost dus la sediul Poliției stațiunii Băile Felix, în vederea audierii.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință (2 acte materiale).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt doua masini baile 1 mai pensiuni arestat